Een geometrische plank upcyclen of opnieuw vormgeven?

Krijg je bij het scrollen door de #shelfie-feed op Instagram de kriebels van je geometrische plankontwerp?

Het samenstellen van het perfecte schapdisplay is al moeilijk genoeg. Maar als je te maken hebt met verouderde of beschadigde geometrische rekken, heb je een nog grotere taak voor de boeg.

Maar je hoeft het niet alleen te doen! Deze gids helpt je om je oude planken opnieuw te ontwerpen tot iets dat echt Insta-waardig is.

Wil je #shelfie klaar maken? Lees dan onze toptips voor het updaten van je geometrische planken.

Hergebruik uw geometrische plank in iets nieuws
Als je genoeg hebt van hetzelfde-oud-het-zelfde-oude met je geometrische plank, is het tijd om het een nieuw leven te geven. Hoe zit het met het transformeren van uw planken in iets geheel nieuws?

Hier zijn vijf huishoudelijke artikelen die je kunt maken om van je blah houten plank een functioneel en verbluffend wanddecor te maken.

Open keukenkasten
Zwevende keukenplanken zijn tegenwoordig een rage. Ze zijn functioneel en esthetisch aantrekkelijk. Bovendien geven ze je keuken die extra minimalistische touch. Het beste is dat je je open keukenkasten kunt maken met je oude geometrische planken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Is middeleeuws interieurontwerp jouw nieuwe esthetiek?

Interieurtrends komen en gaan. Sommige blijven klassiek, zoals minimalistisch, midden van de eeuw modern, eigentijds en art nouveau. Een ander…